Rådgivning i skovlandbrug

Vi hjælper landmænd med at analysere, planlægge og etablere skovlandbrug og regenerative produktionslandskaber. Vi skræddersyr vores rådgivning og service til den enkelte kundes behov. Nedenfor er de hovedområder vi arbejder med.


Analyse og design af skovlandbrug

Find typer af skovlandbrug der passer til din jord

Er du interesseret i skovlandbrug, men er du ikke sikker på hvordan du kommer i gang eller hvilken type af skovlandbrug der passer til din bedrift? Så er du kommet til det rette sted – Vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning for dig!


Forretningsudvikling og financiering

Vi hjælper dig med at sikre solid financiering af dit skovlandbrug

I takt med at træer og buske vokser ændrer dynamikken i et skovlandbrug sig. Nøglen til en bedrift med overskud er planlægning af alle systemets faser, fra etablering til modent skovlandbrug. Vi hjælper med at vurdere financieringsmuligheder til etablering samt overlap af forskellige indtægtskilder i takt med at systemet modnes. Alt dette så der opnås en økonomisk robust plan for skovlandbruget.


Design af klimasikre produktionslandskaber

Klimatilpasning og øget robusthed

Vi hjælper med design af produktionslandskab med henblik på en øget klimasikring, bedre miljøprofil og øget profit. Vi designer landskaber og skovlandbrug der øger udnyttelsen af vand og naturlige økosystem-funktioner. Derudover optimerer vi infrastruktur med henblilk på maskiner og optimale arbejdsgange.