Rådgivning og softwareløsninger til planlægning og drift af skovlandbrug

Intro til skovlandbrug

Skovlandbrug kan praktiseres på mange forskellige måder. Læs mere om de overordende typer af skovlandbrug og få indblik i hvad der kendetegner dem.

Udforsk fordelene ved skovlandbrug

Skovlandbrug kan øge produktiviteten, gøre bedriften mere robust, reducere behovet for dyre inputs og samtidig være til gavn for miljø og klima.

Udforsk vores løsninger og høst fordelene ved skovlandbrug!

For landmænd

Få din forretning til at vokse og gør din bedrift mere modstandsdygtig overfor mere ekstremt vejr gennem skovlandbrug. Det har aldrig været nemmere at komme i gang med skovlandbrug.

For landbrugskonsulenter og rådgivere

Overstig dine kunders forventninger og skab success for din forretning ved at reducere dine omkostninger og øg kvaliteten af din rådgivning indenfor skovlandbrug.

For større regionale projekter

Byg stærke lokalsamfund, styrk de lokale virksomheder og hver med til at sikre en jord og natur for fremtidens generationer gennem vores regionale løsninger.

Under udvikling

RegenWorks

Planlægningsværktøj til landmænd og landbrugskonsulenter

Vores digitale omlægnings- og planlægningsværktøj hjælper med at identificere typer af skovlandbrug egnet til dine kunders jord og bedrift. Værktøjet drager fordel af den nyeste teknologi til at finde og planlægge de mest egnede typer af skovlandbrug.

Projekter

Vi har arbejdet med en lang række forskellige kunder og projekter rundt omkring i verden. Fra landmænd og landbrugskonsulenter til fællesskaber og organisationer har vi leveret løsninger til implementering og drift af profitable skovlandbrug.